s
פינת המשקאות המפורסמים,

כאן תוכלו לקרוא את פירוט המרכיבים של המשקאות האהובים עליכם,
ואולי גם תוכלו להכין...
 
טורקי – כתישת הפולים ובישולם.
בוץ – חליטת אבקת הפולים במים.
נמס – ערבוב אבקה עם מים וחלב.
אספרסו קצר   - כוס קטנה המכילה 7 גרם קפה ל 30 מיל' מים שיחלטו במשך 25 שניות.
אספרסו ארוך - 7 גרם קפה ל 60 מיל' מים שיחלטו במשך 25 שניות.
אספרסו כפול - 14 גרם קפה ל 60 מיל' מים שיחלטו במשל 25 שניות.
נס על חלב – ערבוב אבקה עם חלב חם.
מקיאטו – אספרסו עם חלב מוקצף.
קפוצ'ינו – מנת אספרסו, חלב וקצף חלב.
 
לאטה – מנת אספרסו וחלב.
מוקה - כמו לאטה אבל עם שוקו במקום חלב.
לאטה מקיאטו - חצי מנת קפה חלב וקצף חלב.
קפה אמריקאנו - אספרסו מדולל במים רותחים.
מצו (mezzo ) - כמו קפה אמריקאנו אבל עם תוספת חלב.
קפה קורטו - קפה עם אלכוהול.
קפה אולה - קפה צרפתי שנמזג לכוס עם מזיגה של חלב חם וללא ערבוב.
קפה מקסיקני - קפה עם קינמון, קקאו וסוכר חום, מוגש עם קצפת
קפה אירי – קפה המכיל ויסקי אירי.

 
www.B4U.com Copyright 2006 Java.co.il All Rights Reserved הפוך לעמוד הבית הוסף למועדפים